Over ons

Offringa Vastgoedmanagement en Beheer

Onze medewerkers hebben een gedegen vakkennis op het gebied van vastgoedmanagement en beheer. U vindt ons aan de Zuidermolenweg 23-B in Amsterdam, een dynamisch bedrijf dat een goede dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan. Vele tevreden klanten dienen als aanbeveling, referenties zijn op aanvraag beschikbaar. Wij streven naar kwaliteit voor een redelijke prijs, waarbij u kunt rekenen op optimaal beheer.

Ter ondersteuning kunt u gebruik maken van de diensten van een aantal geselecteerde onderhoudsbedrijven, ook bij hen geldt kwaliteit voor een redelijk prijsniveau. U kunt bij ons terecht voor één of meerdere objecten. Bent u van plan uw pand te ontwikkelen en zoekt u nog een betrouwbare beheerder voor de nieuw op te starten Vereniging van Eigenaren? Dan is Offringa Vastgoedanagement uw ideale partner. Op het gebied van Makelaardij heeft ons kantoor de beschikking over een gecertificeerde makelaar en een vastgoed adviseur die u kunnen bijstaan bij zowel de aan- als verkoop van u appartement of woonhuis. Vraag geheel vrijblijvend een gesprek aan met een van onze medewerkers.

Graag laten wij u kennis maken met ons eigen netwerk aan dienstverlenende bedrijven. Als relatie profiteert u van deze brede kennissenkring.